Velkommen til Hjørring Floorballklubs hjemmeside.

Nyheder


 • Storsejr i pigernes første kamp!

  Det blev pigeholdet, der noterede sig for sæsonens første Hjørring Hawks-sejr.
  Det blev gjort ganske eftertrykkeligt med en storsejr på 7-0 imod Blackhawks 3. Alle 3 kæder spillede en god og disciplineret kamp. Dog var der specielt en af kæderne der skilte sig ud på måltavlen. Hele 5 mål stod kæden med Guldsmed, Brønden og Sofia for. Flot indsats!
  Kæden med Risager, Laura og Louise stod for 2 scoringer, mens kæden med Ditte, AP og Nanna måtte gå fra banen uden mål trods godt spil og mange målchancer.
  Vores 4 backs hjalp Anna og Celina til at holde 0’et på fornem vis. Med andre ord fik pigerne en rigtig god start på sæsonen.
  De gode takter skal følges op søndag d. 1. oktober, hvor vi skal en tur til Strandby.

  Continue reading →
 • MobilePay

  Det er nu muligt at betale kontingent via MobilePay. Klubben har oprettet en MobilePay erhvervsaftale, så vi kan modtage kontingentbetalinger via denne let tilgængelige platform.

  Beløbet sendes til 20685
  (…og nej, Mikkel Overgaard, det er ikke et mobilnummer)

  Continue reading →
 • Sommertræning

  Sommertræning overstået for denne gang. En hård omgang men en rigtig god start på sæsonen. Tak til de deltagende for godt engagement og højt humør. Vi ses d. 22. august til opstart i hal!

  Continue reading →
 • Sæsonstart

  Så er det tid til at skyde floorballsæson 17/18 i gang.. Vi starter op d.22/8 med dametræning 18:00-19:30, hvorefter der vil være fællestræning for både damer og herrer 19:30-21:30.

  Ungdom starter op torsdag d. 24/8.

  Continue reading →
 • Ny hjemmeside

  Så er vores nye hjemmeside oppe at køre 🙂

  Vi er stadig i opstartfasen og der vil derfor være nogle ting som stadig mangler.
  Har du forslag til ændringer, tilføjelser eller andre kommentarer bedes du sende en mail til: webmaster@hj-floorball.dk eller formand@hj-floorball.dk

  Alternativt kan kommentarer efterlades herunder 🙂

  Continue reading →