Velkommen til Hjørring Floorballklubs hjemmeside.

Nyheder


 • Store klø til pigerne i sæsonens første Ligakamp

  Hjørings Hawks’s damehold deltager i år i ligaen sammen med Århus FK, AaB Floorball og de danske mestre fra Frederikshavn Blackhawks. Det er spillertruppen og trænerstaben bag holdet, der har taget dette valg med et ønske om at fortsætte den udvikling som holdet har gennemgået i de seneste 2-3 år. Alle i truppen ved at det kommer til at give nogen tæsk, men samtidig er det en mulighed for at udvikle sig imod de bedste modstandere, man kan forestille sig.
  Den sværest mulige modstander skulle vi stå overfor i den første kamp, hvor Blackhawks ventede. Blackhawks kom med fuld fart fra start og bragte sig foran 3-0 i løbet af de første 6 minutter. Herefter fik Hawks pigerne sat prop i, og det næste mål kom efter 15 minutter, men denne gang var det Hawks, der bragte sig på tavlen. Becs passede frem til Nanna i midtzonen, hvorfra Nanna tog turen ned ad venstre side inden hun satte den ind bag keeperen. I de sidste 5 min. af perioden lykkedes det Frederikshavn at score yderligere 2 gange.
  Det lykkedes Hawks at gøre 2. periode mere jævnbyrdig. Hawks fik mere tid på bolden og mere zonetid end i 1. periode. Det betyder dog ikke at der kunne lukkes ned for Blackhawks-offensiven, og med 4 scoringer i 2. periode var stillingen i sidste periodepause 1-9.
  I 3. periode så vi forskellen på et hold i super form og et hold i knap så super form. Blackhawks-spillerne løb simpelthen fra Hawks spillerne. Frederikshavnernes småspil fik de trætte Hawks-spillere til at ligne roterende træningskegler. Det resulterede i hele 9 mål til Blackhawks i sidste periode.
  Et resultat på 1-18 er nok lige i overkanten til hvad vi kan være tilfredse med.

  Continue reading →
 • Hawks er stadig repræsenteret i optakten til VM-kvalifikationen

  Damelandsholdet er i fuld gang med at forberede sig til VM-kvalifikationen, der finder sted i starten af 2019. Disse forberedelser har et par af Hawks-pigerne været en del af. Rebecca og Ditte var med til landsholdssamling i Frederikshavn i slutningen af sidste sæson. I arbejdet mod en endelig trup til VM-kvalifikationskampene er truppen blevet skåret betydeligt ned, men Ditte er stadig med, og hun skal i den kommende weekend til samling i Kolding.
  Godt klaret og held og lykke i Kolding!

  Continue reading →
 • Grundlovsløb 2018

  6 friske Hawks-spillere stillede til start i sommervarmen til dette års grundlovsløb.

  Godt løbet!

  Continue reading →
 • 2 Hawks-spillere udtaget til landsholdet!

  Hjørring Hawks kan nu bryste sig af at have 2 landsholdsspillere i klubben. Ditte Søndermølle Larsen og Rebecca Doucette er blevet udtaget til damelandsholdets samling d. 5.-6. maj i Frederikshavn.
  Godt gået og stort tillykke!

  Continue reading →
 • Pigerne sluttede sæsonen af med op- og nedture

  Den sidste uges tid har været travl for klubbens pigehold; 3 kampe fra lørdag til torsdag lød menuen på. Det blev til både opture og nedture.
  Første kamp i rækken blev spillet lørdag i Herning, som ligesom os, har kvalificeret sig til mellemspillet ved at vinde 1. division i Vest-Syd rækken. Vi kom til kampen med forhåbninger om at tiltuske os vores første point i mellem spillet, men forhåbninger var ikke nok denne eftermiddag. Bilbenene var ikke kommet i gang allerede efter 40 sekunder, hvor Herning kunne bringe sig i front. Kort efter kom Herning i powerplay, hvor de kunne øge føringen i en situation, hvor Celina ikke havde udsyn til bolden før den lå bag hende. Risager fik bragt lidt spænding tilbage i kampen med et mål direkte på frislag.
  I starten af 2. periode fik Hawks en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet i powerplay, men det gik den stik modsatte vej, da Herning kunne score i en kontra. Herning formåede at bringe sig på scoringstavlen yderligere 3 gange i 2. periode – kun afbrudt af et flot mål fra Ditte på en assist fra Katrine.
  Indsatsen og indstillingen i de 2 første perioder stod ikke mål med de forhåbninger vi havde med til opgøret, så der blev talt med middelstore bogstaver i sidste periodepause. Opsangen hjalp, og det var et anderledes indstillet hold, der lagde fysik ind i de sidste 20 minutter. Det blev til flere store chancer til Hawks-pigerne, men den afgørende skarphed udeblev. Samtidig lukkede Anna flot af i vores eget mål, så 3. periode forblev målløs, og dermed sluttede kampen 6-2 til Herning.

  Et skidt resultat, og så er der rigtig lang vej hjem fra Herning. Heldigvis var der mulighed for at komme op på den nok så berømte hest vældig hurtigt, da AaB Floorball kom på besøg allerede tirsdag til den sidste hjemmekamp for Hawkspigerne i denne sæson. Og hesten blev i den grad besteget.

  Alle 3 kæder var fra start over AaB og lagde et godt pres på ligaholdet fra Aalborg. Godt nok lykkedes det AaB at komme foran allerede efter 1 minut, men det var ikke noget, der rystede Hawks-spillerne. Markeringerne var tætte, nærkampene blev vundet, pasningspillet og bevægelserne i angrebszonen var eksemplariske. Den sidste skarphed i afslutningerne manglede dog – indtil der var spillet 7 minutter, hvor Risager trak et langskud helt op i krogen efter assist fra Louise. Et af mange flotte angreb fra kæden med Ris, Simone og Louise. Få minutter efter bragte AaB sig igen i front, men Katrine slog hurtigt tilbage med et skud, der blev rettet og endte bag AaBs keeper. I slutningen af perioden lykkedes det AaB at score 2 gange, så resultatet ved første pause lød på 2-4. Et resultat, der lige så godt kunne have været i Hawks-favør efter en lige 1. periode.
  I 2. periode bølgede spillet igen frem og tilbage. Flere gange lykkedes det for Hawks at stoppe AaB i midtzonen til vældig stor frustration for AaB-spillerne, der ikke kunne lide den tætte opdækning. Der var chancer i begge ender. Hos Hawks havde Louise, Nanna, Sarah og Ditte sidste stav på farlige afslutninger, men i denne periode måtte vi sande at en af forskellene på et ligahold og et 1. divisionshold er at slå til på de få chancer man får. Og det gjorde AaB og kunne vinde perioden med 3-0.
  Heldigvis var hovederne oppe og indstillingen i top til sidste periode, der endnu engang blev en lige en af slagsen. AaB kunne flere gange fastholde spillet i Hawks’s zone, men det blev sjældent rigtig farligt. Samtidig var der længere mellem de farlige kontra-angreb fra Hjørring-mandskabet, hvor trætheden så småt indfandt sig. Anne P brugte hovedet, men desværre på den ulovlige måde, så hun fik 2 min. i skyggen, men de 4 piger i box play overlevede på fornem vis. Det lykkedes AaB at score en enkelt gang i perioden, så slutcifrene blev 2-8.

  De fremmødte tilskuere – der kunne tælles på 3-4 hænder – kvitterede med fortjente klapsalver efter kampen. En skam at ikke flere var på lægterne til at bakke pigerne op. De gik glip af en opvisning i koncentration, dedikation, sammenhold og benhård fight, som man ikke ser på andre af klubbens hold.
  I omklædningsrummet var smilene store på trods af nederlaget. Den bedste og sjoveste kamp i sæsonen var spillet, og gav ambitiøse løfter til fremtidens præstationer af de unge piger.

  Smilene var ikke tørrede af de blege ungpige-ansigter, da det blev torsdag og Frederikshavn Blackhawks ventede i sidste kamp. Vi vidste at der ventede en svær opgave. Vi havde selv en håndfuld afbud samtidig med at Blackhawks stillede i absolut stærkeste opstilling.
  Det var da også pigerne fra Frederikshavn der var toneangivende fra start og havde efter 10 min. bragt sig foran 3-0. Langsomt arbejdede Hawks sig ind i opgøret og fik sat nogen gode angreb sammen. Den største chance tilfaldt Nanna, der fik en breakaway efter en flot pasning fra Anne P, men desværre lykkedes det ikke at score i situationen. Det lykkedes til gengæld at score for Blackhawks yderligere 3 gange inden periodepausen. Ligeledes lykkedes det et koncentreret box play fra Hjørring at overleve en udvisning til Josefine.
  Blackhawks kom ud med endnu mere bevægelighed i 2. periode og overfaldt Hawks-spillerne fra start. Det blev til 2 hurtige scoringer indenfor de første 2 minutter inden Hawks fik sat prop i. Herefter lykkedes det pigerne at lukke ned for Blackhawks i 10 minutter inden Blackhawks-pigerne havde fået ladt våbnene igen, og kunne score yderligere 4 gange i perioden.
  I periodepausen snakkede vi om at årets sidste periode skulle nydes. Al energi skulle ud inden vi kunne holde sommerpause. I denne periode fik vi lidt mere tid på bolden til at bygge vores angreb op og deraf lidt mere spil. På positiv-siden kunne vi holde Blackhawks til kun 1 mål i de første 13 minutter af perioden, ligesom vi endnu en gang var sublime i et box play uden Blackhawks kunne score. Men det er ikke for sjov at Blackhawks har ambitioner om at stå med den store pokal, når sæsonen er forbi. Det er et super godt hold, der er godt sammenspillet samtidig med at de har nogle dygtige individualister. Denne kombination hjalp dem til at score 4 gange i de sidste 7 minutter, så der stod 17-0, da dommeren blæste i fløjten for sidste gang.
  I dag var vi oppe mod overmagten, men der blev kæmpet med alt hvad man havde i hylsteret. Så er det svært at være utilfreds. Pigerne er nu færdige med sæsonen. En sæson der har budt på en flot sejr i 1. division, der har kvalificeret os til mellemspillet, som vi har spillet i siden nytår. Det har været en spændende og helt vild lærerig proces for alle spillere. Alle piger har løftet deres niveau i mellemspillet og nu går overvejelserne i gang; Hvad skal der ske næste år?
  Tak til alle de tilskuere der har mødt op til vores kampe i løbet af sæsonen; dejlig opbakning! Og held og lykke til AaB, Århus, Blackhawks og Herning på deres videre færd i slutspillet!

  Continue reading →
 • Hæderligt nederlag til pigerne efter flot indsats

  Hawks-pigerne var lørdag klar til at starte vinterferien med at byde Århus FK velkommen. Da vi var på besøg i Århus kunne vi tage hjem med et nederlag på 2-18 i bagagen efter en kamp, hvor vi mødte et fuldstændig fantastisk hold, der var dygtige i alle aspekter af spillet; fysisk, teknisk, spilforståelse, indbyrdes forståelse. Ikke desto mindre var Hawks klar til at udfordre den overmagt, der skulle vise sig knap så overlegen. Kampen blev indledt med gode skift fra Hawks, hvor der blev taget rigtig mange gode beslutninger i begge ender af banen. Efter 4 minutter kunne Århus bringe sig foran, men det rystede ikke Hjørring-pigerne, der slog hurtigt tilbage. Et godt og effektivt pres fra Sarah og Brønden fremtvang en fejlpasning fra en af Århus’s backer, som Ditte var først over. Hun satte bolden utageligt nederst i målet. Det lykkedes Århus at bringe sig foran igen, men Hawks ville ikke lægge sig ned, og denne gang var det Katrine, der kunne bringe balance i regnskabet på en assist fra Simone. Inden periodens udløb nåede at Århus at få måltavlen til at skifte yderligere 2 gange; først på et flot gennemspillet angreb og derefter på lidt af et kludemål – men de tæller også.
  2. periode startede Hawks-pigerne i box play efter at Becs fik en udvisning i tiden 19.45. Box play’et fungerede upåklageligt; fik lukket ned for tværpasninger og fik hold Århus på ydersiden indtil Becs kunne hoppe ind igen. Fantastik præstation. Herefter faldt intensiteten desværre hos Hawks-pigerne. Der blev ikke kommunikeret , fødderne blev ikke flyttet så hurtigt og der blev ikke ryddet op foran eget mål. Netop oprydningen foran mål kostede 2 hurtige mål til Århus – ligesom det kostede Celina et slag over nallerne, så hun måtte erstattes af Tunie i målet. Efter en skidt periode på 6-8 min. fik pigerne stabiliseret sig, og angrebene fra Århus blev brudt, ligesom Hawks var langt mere på bolden i den sidste del af 2. periode, hvor man fik lavet nogen gode mønstre frem i banen. Ved pausen var stillingen 2-8.
  I 3. periode arbejdede pigerne igen disciplineret i egen zone, og var fornuftige med bolden, når vi bevægede os frem af. Det blev til nogle få chancer til Hawks, ligesom der var flere situationer, hvor den sidste aflevering eller afslutning ikke blev afviklet, når det skulle til at blive rigtig farligt. Defensiven stod stærkt, men det er svært at holde et hold som Århus fra chancer. Det blev til 3 mål til Århus i de sidste 20 min.
  Århus kunne synge sejrssang efter en sejr på 11-2, mens Hawks-pigerne kunne se hinanden i øjnene og være tilfredse med indsatsen efter en kamp, hvor udviklingen på holdet stod klar og tydeligt. Defensiven er i den grad blevet afstemt. Forståelse, kommunikation og bevægelse mellem backs og center i egen zone sidder fuldstændig på plads. Flere af Århus’s mål var ‘grimme’ mål. Disse tæller selvfølgelig også, og Århus er enormt dygtige til at opsøge heldet og finde nogen gode positioner foran mål, men Hawks spillerne formåede i store dele af kampen at lukke ned for den farlige pasning og de farlige områder, som Århus gerne vil arbejde i. Samtidig fik vi i denne kamp mulighed for at sætte vores spil op i perioder, hvilket resulterede i mange gode løb og opspil igennem midtzonen. Flot og disciplineret indsats af Hawks-holdet, der kun havde et udfald på 6-8 min i starten af 2. periode. Udfaldene bliver mindre og perioderne hvor vi er i kontrol, bliver flere og længere. Det tegner godt for den næste periode. Flot kamp af hele holdet, men Sofia fortjener en ekstra portion ros. I mangel på backer gik hun ned og tog en uvant plads, men præstationen bar ikke præg af at pladsen var uvant. Masser af fysik, kommunikation og gode beslutninger blev bragt til holdet fra Sofia.

  Hawks-pigerne slutter sæsonen af med et tæt pakket kampprogram, hvor der skal spilles 3 kampe på 6 dage. Lørdag drager vi på langtur for at møde Herning. Tirsdag aften kl. 19.30 spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp mod AaB. Her håber vi selvfølgelig på at alle dem, der har bakket os op hele sæsonen vil være på plads til at støtte os i sidste kamp i Fiberhallen. Sæsonen sluttes af i Frederikshavn, hvor vi møder Blackhawks torsdag.

  Continue reading →
 • Stort nederlag til Hawks-pigerne efter godkendt præstation

  Et efterår med lutter sejre har resulteret i at Hawks-pigerne har kvalificeret sig til mellem spillet, hvor vi skal møde ligaholdene fra Århus FK, AaB Floorball og Frederikshavn Blackhawks samt 1. divisionsvinderne fra Herning. De 4 bedst placerede fortsætter til slutspillet, hvor man skal op imod holdene fra Sjælland.
  Inden lørdagens kamp mod Blackhawks var 3 kampe allerede afviklet. Første kamp i AaB endte med et hæderligt nederlag på 0-10. Herefter havde vi Herning på hjemmebane – holdet som vi kæmper om den slutspilsgivende 4. plads med. Desværre blev det til et ærgerligt nederlag på 2-6 efter vi var foran 2-1 efter de 2 første periode. En udekamp imod et fuldstændig forrygende Århus-hold resulterede i et 2-18 nederlag. Blackhawks havde inden dagens kamp 2 lige kampe mod Aab og Århus i bagagen. Det er blevet til både nederlag og sejr på 7-6 for frederikshavnerne, så vi vidste at der ventede en svær opgave.
  Frederikshavnerne kom stormende ud og bragte sig foran allerede i første minut. Celina agerede stopklods i målet i flere omgange, og forsvaret fik stabiliseret sig, så der gik 10 minutter før Blackhawks igen kunne få nettet til at blafre. Herefter var det dog Hawks, der kunne slå til i en hurtig omstilling, hvor Louise kom igennem med målmanden og satte den sikkert. I de sidste 5 minutter røg koncentrationen hos Hawks-spillerne og det må man ikke gøre mod de dygtige Frederikshavnere. Det blev til yderligere 3 scoringer, så stillingen ved pausen var 1-5.
  I 2. periode fik Celina en puster og Tunie kom ind og vogte målet. Desværre var Hawks-pigerne slet ikke klar fra start i 2. periode. Alle nærkampe blev tabt og der blev ikke kommunikeret. Blackhawks scorede 6 mål på de første 10 min. af perioden, hvor det eneste positive var et rigtig godt box play. Bagud 1-11 halvvejs i kampen – det kunne godt blive rigtig grimt! Men herfra fik Hawks-spillerne hevet sig op. Der kom mere ro på opspillet og der blev lavet nogen rigtig fine opbygninger, der resultere i både stolpeskud fra Simone og en god afslutning fra Risager, ligesom der var langt mere fysik i egen zone, hvor der blev clearet med appel. På en flot omstilling, hvor Sofia og Brønden tog nogen rigtig gode løb kunne Jernhesten fra Jerslev score et flot på en god lang pasning fra Josefine. Inden periodes udløb fik Frederikshavn scoret en enkelt gang, så vi kunne gå til pause bagud 2-12.
  De gode takter fra sidste del af 2. periode fortsatte i 3. Her lykkedes det for Hawks at sætte yderligere 2 scoringer på tavlen. Først var det Nanna, der scorede, inden Louise scorede efter fornemt forarbejde fra Simone. Herfra fortsatte de gode takter, hvor det lykkedes os at holde på bolden offensiv zone i flere omgange, men det lykkedes os ikke at holde de dygtige frederikshavnere fra fadet, og de kunne slå de sidste søm i kisten til et slutresultat på 4-17.
  Absolut godkendt præstation af Hawks-pigerne, der var oppe mod overmagten. Men udviklingen for pigerne er tydelig. 4 mål og langt mere power i den offensive del end vi har været vant til tidligere mod ligaholdene.
  Næste kamp er lørdag d. 18. kl. 12.00 på hjemmebane mod Århus. Her skal pigerne have de hurtige sko på, for det er et virkelig stærkt hold. Vi håber på endnu en stærk Hawks-præstation!

  Continue reading →
 • Sejr til Herre 1 over Flyers

  2017 har været et rigtig ’lige ved og næsten’-år for Herre 1. 6-7, 3-5, 4-5, 7-8, 6-7, 5-7 har slutresultaterne været. Desværre ikke i Hawks-favør. Det har betydet at herrerne er gået ind til 2018 med et stort fedt 0 på pointkontoen!
  Bøtten er dog vendt i 2018, hvor det først blev til en 5-4 sejr i Strandby. Denne blev fulgt op med en 7-3 sejr over Esbjerg. Kampen mod topholdet fra Odense resulterede i et smalt – og uheldigt – nederlag på 3-4.
  Det var status inden lørdagens kamp, hvor Hawks så skulle tage imod Flyers. De få fremmødte tilskuere havde ikke nået at få varmet deres sæde op før Bregnhøj kunne bringe Hawks foran efter 17 tik på uret. Hawks sad på spillet i indledningen, men Flyers kunne bringe balance på tavlen med en hurtig omstilling. Hawks fortsatte dominansen og Svendsen kunne bringe Hawks foran igen efter et kvarter inden Nick var hurtigst på en retur fra Bregnhøj og kunne således bringe Hawks på 3-1. Desværre slog Flyers igen til på en omstilling inden periodens udløb og alt var åbent inden 2. periode.
  Jeppe var fuldstændig klar til 2. periode. Han spurtede frem og tog en udvisning efter 8 sekunder. Heldigvis havde boksen fuldstændig styr på powerplay’et fra Flyers! Største chance faldt til Bregnhøj, der brændte sin breakaway. Senere lykkedes det dog Flyers at score på lidt af et kludemål. Heldigvis kunne Martin hurtigt bringe Hawks i front igen, da han stod på rette sted til at liste returen fra Kesse ind. Midt i perioden var det Hawks’s tur til at have powerplay. Bolden blev flyttet godt rundt og der blev skabt store chancer, men uden mål. I minutterne efter fortsatte dominansen fra Hawks, mens det var ren overlevelse for Flyers. Det blev dog ikke til flere scoringer i perioden.
  I starten af 3. periode røg Bette O ud, da han lavede en decideret body slam på nr. 73 fra Flyers. O har – åbenbart – styrketrænet en del i vinterperioden, så han smækkede ham lige rundt. Meldingerne fra Flyers-lejren lyder på at de har fået rettet alle ribben ud på nr. 73. Boksen havde endnu engang styr på PP fra Flyers, og kort efter var det Flyers der tog en udvisning. O tog en grusom revanche og jorde det onde ved Flyers med et Powerplay-mål. Foran 5-3 og det var tydeligt at Hawks var ovenpå, og Flyers var løbet tør for kræfter. Kesse kunne gøre det til 6-3 inden M satte turboen på og tog turen hele vejen op af venstrekanten inden han skar ind foran keeperen og kunne ligge bolden ind bag keeperen med baghånden. Superflot mål af M… eller måske var det Jeppe…? Kampen blev sluttet af med at Leed fik en udvisning for at være træt, hvorefter Flyers fik pyntet på resultatet til 7-4.
  Endnu en flot sejr til Hawks-herrerne, hvor flere kan fremhæves, men når Nick laver et mål og Leed laver 2 assists, så fortjener de en plads i solen. Sæsonens sidste kamp er på hjemmebane mod AaB.

  Continue reading →
 • Landsstævne 2018 i Frederikshavn

  Så er det igen tid til tilmelding til det årlige Landsstævne for ungdomsfloorball, som igen i år afholdes i Frederikshavn. Vi vil gerne have et U13 hold med ligesom sidste år.

  Det kommer til at være med egenbetaling. Prisen er 375 kr. Pr. Barn.

  Datoen er 10.-11. Marts.

  Tilmelding skal foregå til Nikolaj på SMS (30280382). Tilføj fulde navn samt fødselsdato ved tilmelding.

  I må også meget gerne sende en SMS til mig hvis I IKKE kan deltage , således vi hurtigst muligt kan få dannet et overblik over holdet.

  SU er torsdag d. 25. januar.

  Betaling foregår via Mobilepay på klubbens nr. 20685 eller på klubbens konto:

  Reg. Nr.: 9070

  Kontonr.: 1620343281

  Håber I kan deltage, således vi kan give ungerne en ligeså god oplevelse som sidste år. Tilmed forhåbentligt en sejr oveni, da rækken passer væsentligt bedre til os i år 🙂

  Continue reading →
 • Opstart i det nye år

  Vi starter op torsdag d. 4. januar efter normalt træningsprogram:

  U13: 17:00-18:30.
  Herre 2: 18:30-20:00
  Oldboys: 20:00-21:30
  Herre 1: 21:30-22:30

  Damerne starter dog allerede tirsdag d. 2. januar kl. 19:00-21:00.

  Håber I har haft en god Jul og får et godt Nytår. Vi ses i 2018!

  Continue reading →