3-9 nederlag til AaB

Kampe mod AaB kan vi godt lide! AaB spiller altid en god gang floorball, hvor der bliver fightet, men samtidig spillet rent, og vi har altid gode kampe mod de røde. Derfor så vi også frem til at byde AaB’erne velkommen i Fiberhallens mørkeste krog, hal 3, lørdag eftermiddag. Til kampen måtte vi se bort fra Anne P, der var på havet, Brødholt, der vågnede op med dårlig ryg, og Mathilde, der vender tilbage i det nye år, når den brækkede hånd er helet.


De hvide Hawks-piger så imidlertid også en smule brækkede ud i kampens indledning. I alle spillets facetter var Hawks lige en lille smule efter de veloplagte AaB’ere, og det var da også helt fortjent, at AaB bragte sig foran efter 2 minutter. AaB fortsatte presset, men allerede efter 5 minutter blev der udlignet. Sofia spillede bolden frem til Risager, som afsluttede mod mål. Inde foran stod Sarah, som fik staven på, så bolden gik i mål. Og det var faktisk staven og ikke bladet, som Sarah fik rettet bolden af med. Vild detalje! Herefter kom Hawks bedre med i kampen og spillet bølgede frem og tilbage. På måltavlen bølgede det bedst for AaB, der lykkedes med at score 2 gange yderligere i perioden. Det tredje mål var en ren foræring fra Hawks, der valgte at skifte ud imens AaB havde frislag. AaBerne var snarrådige og Rebecca og Celina kunne ikke klare situationen alene med 3 AaB-spillere.


2. periode startede godt for Hawks, da Brønden reducerede til 2-3 kort inde i perioden. Katrine tog en tur op af højrekanten inden hun fandt Brønden på venstre side. Herfra trak hun et skud helt op i modsatte krog. Brønden skød faktisk så hårdt at hendes blad knækkede i situationen….! Derfor blev hun selvfølgelig også nødt til at tage en udvisning kort efter. Fra udvisningsboksen kunne hun se sine kammerater kæmpe godt, men det var dog ikke nok, da AaB scorede efter halvanden minuts powerplay. Herefter fulgte en jævnbyrdig periode med chancer i begge ender. For Hawks noterede Nanna, Ditte og Brønden sig for chancer, men som så ofte før, var vores modstandere lige en lille tand skarpere i de afgørende momenter, og derfor kunne AaB sætte yderligere 2 scoringer på tavlen inden periodepausen.


Hawks startede med god fart og fysik i 3. periode. Specielt Risager, der fik vippet en rød spiller udover banden, hvilket kostede 2 minutter i skyggen. På glimrende vis fik de resterende 4 hvide piger kørt de 2 minutter af uret. Første mål i perioden kom fra Julies stav. I en omstilling fandt Ditte Julie i en fri position, hvorfra hun – med stolpen som mellemstation – kunne score sit første mål for Hawks. Herefter tog AaB en timeout, hvor budskabet var tydeligt: Højt pres. Dette løste Hawks dog på fin vis uden at gå i panik. Flere gange lykkedes det at spille igennem AaB-presset. Med 4 minutter tilbage fik AaB tildelt et straffeslag. AaB-spilleren forsøgte sig med Svendsen-finten (true med forhånden, over i baghånden, afslut), men den har Celina set mange gange til træning, så det lykkedes hende at få presset skytten så langt ud at hun ramte stolpen.

Desværre tog AaB’erne revanche på de efterfølgende angreb og scorede 2 gange til sidst, så slutstillingen lød på 3-9.


Endnu en flot kamp af Hawks-spillerne, der var lidt tunge de første 5 minutter, men ellers spillede fuldstændig uden udfald, som vi har set i tidligere kampe. Sidste kamp i grundspillet spilles lørdag d. 8. december kl. 11.00 mod Århus.

This entry was posted in Damer, Forside. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *