Hawkspigerne led 4-10 nederlag til de Fries & Co.

Lørdag eftermiddag var det atter tid til at Hjørringpigerne skulle sætte deres ben i ’Løvens Hule’, hvor Danmarksmestrene fra Frederikshavn Blackhawks ventede. Blackhawks kom med en frisk 11-6 udesejr over topholdet fra Århus, mens Hawks kom med et par gode oplevelser fra de seneste kampe mod ÅFK og AaB, hvor det er blevet til begrænsede nederlag.
Hawks kom da også frisk fra start, og Anne P og Brønden fik sendt første advarsel afsted til Frederikshavnerne, da bolden allerede efter 20 sekunder hoppede og dansede på målstregen, men Frederikshavnkeeperen holdt på forunderlig vis bolden ude. Blackhawks svarede igen med en afslutning på overlæggeren efter 3 minutter. God og livlig åbning fra begge hold, men der skulle gå 10 minutter før der kom gang i målscoringen. Frederikshavnerne havde ikke lyttet til første advarsel, så da Brønden og Anne-Sofie havnede i en 2 mod 1 situation lykkedes det dem i fællesskab at få skabet bolden ind bag keeperen. Brønden blev noteret for målet. Kort efter lykkedes det frederikshavnernes Laura de Fries at score sit første mål ud af 5 mål. Men Brønden og Anne Sofie var ikke færdige endnu. Efter et flot angreb fik Anne Sofie afsluttet. Bolden ender hos Brønden, som smart skyder bolden ind på keeperen fra en position bag baglinjen. Hjørring-pigerne fortsatte det hårde arbejde og end ikke et powerplay til Blackhawks kunne ændre på stillingen. Stillingen skulle dog nå at ændres inden periodepausen. Laura de Fries var på pletten 2 gange i de sidste 10 sekunder af perioden, og dermed stod der 3-2 på måltavlen. Tilfredshed med indsatsen, men ikke med resultatet efter de første 20 min.
I 2. periode fortsatte det gode spil, men Frederikshavnerne var i denne periode noget skarpere end i 1. periode. Det lykkedes dem at komme stærkt fra land med 2 scoringer inden Ditte kunne score til 5-3. Et godt pres fra Julie og Sarah resulterede i at Ditte kunne erobre bolden midt på banen og sætte en afslutning ind bag keeperen. Det kunne have blevet til endnu mere kort efter, da Brønden fik en chance for at score hattrick. En fin omstilling endte i en breakaway, der dog blev skudt ud af hallen. De leder stadig efter bolden nede i Frederikshavn. Becs tog sin 2. udvisning, men igen stod boksen godt og lykkedes med at dræbe powerplayet. Til gengæld lykkedes det Blackhawks at score 2 gange i 5 mod 5 inden sidste periodepause.
3. periode startede ud med endnu et mål af de Fries, men herefter lykkedes det Nanna at score. Afslutningen blev kun halvklaret af keeperen og kunne herefter trille mellem benene og akkurat ind bag stregen. Kort efter tog Nanna en udvisning, hvor boxplay kom en smule ud af balance og det kunne Blackhawks udnytte til at bringe sig foran 9-4. Kampen sluttede med et mål til Blackhawks i sidste minut.
10-4 på måltavlen og absolut tilfredshed med indsatsen. De sidste 3 kampe har været rigtig gode for Hawks-pigerne. Det er tydeligt at se at pigerne vænner sig til presset fra de etablerede ligahold. Udviklingen er tydelig, og nu venter 2 hjemmekampe i de kommende weekender inden julepausen. Første kamp er lørdag d. 1. december kl. 12.00 mod AaB. Så fyld bilen med familie, venner, kæledyr og andet godtfolk og kom og hep på Hawks-pigerne. Vi garanterer at vi spiller julemusik i periodepauserne!

This entry was posted in Damer, Forside. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *