2 gode perioder af Hawks i Frederikshavn

I sæsonens tredje kamp ventede Frederikshavn Blackhawks i Abildgaardhallen. I sæsonens første kamp blev det til et 1-17 nederlag mod netop Blackhawks, så det var en stor opgave, der ventede for Hawks-pigerne.

Hawks-pigerne gjorde egentlig mange ting rigtigt i den første periode. Men i slottet foran mål var det Blackhawks der bestemte. Det er farligt at overlade så meget initiativ i en afgørende zone til et giftigt hold som Blackhawks. Mangel på kynisme foran mål kunne tydeligt aflæses på måltavlen, hvor der stod 7 ud for hjemmeholdet.
Kynismen og fysikken blev fundet frem til 2. periode, hvor Hawks gik ind i nærkampene foran mål. Langt flere bolde blev brudt i egen zone og det gav mere tid på bolden til Hawks. Det gav flere gode angreb og mere zonetid til Hawks. Der var gode chancer til Brønden og Anne P, og det kulminerede, da Brønden lagde en flot pasning til Ditte, der behandlede oplægget på bedste vis og satte et flot mål ind. Resultatet for perioden blev 3-1, og takterne var betydeligt mere opløftende.
Kampen var reelt afgjort inden 3. periode. Men hvis man har set tidligere Hawks-kampe, så ved man at pigerne fighter videre uanset, hvad der står på tavlen. Blackhawks sparede 3 af de toneangivende spillere, hvilket resulterede i at det et langt stykke hen ad vejen var Hawks, der var mest på bolden i 3. periode, samtidig med at det faktisk var meget af spillet, der foregik i Blackhawks zone. Det gav store chancer til Sarah og Nanna, men desværre kastede det ikke scoringer af sig. Til gengæld kunne Blackhawks slå til på 2 kontraangreb, så slutstillingen blev 12-1. De sidste 40 minutter spillede pigerne, som de skal. En kombination af flot fight, disciplin og styr på de taktiske aftaler samt god ’ball protection’ var opskriften på 2 gode perioder. Målet for næste kamp er 3 gode perioder!

I dagens kamp blev det i øvrigt til debut for 2 spillere. Mathilde Lindrup fik masser af spilletid på backen ved siden af Katrine. Cecilie Høi har tidligere slået sine folder i Hawks-trøjen, og i denne sæson er hun begyndt med stav i stedet for hjelm, så hun fik sine første spilleminutter i marken. Det blev til en række skift i 2. og 3. periode som wing. Begge nye klarede udfordringerne på fornem vis.

Næste kamp er på hjemmebane mod ÅFK, der har vundet sine første to kampe mod AaB Floorball. Kampen spilles på søndag kl. 12.00, så der er al mulig grund til at lægge turen et smut forbi Fiberhallen, når man alligevel ikke ved hvad efterårsferien skal bruges på.

This entry was posted in Damer, Forside. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *