Flot fight og 4 mål af Hawks i nederlag

Anden kamp i sæsonen for Hawkspigerne var en udekamp mod AaB Floorball. Fra start af var det op af bakke, da vi kun stillede med en reel back i Katrine. Anne-Sofie og Simone blev introduceret til back-spillet og hermed var de 9 markspillere og 2 keepere klar til at kæmpe i Hawks-trøjen. Og der blev kæmpet bravt kampen igennem!
AaB kunne efter 3 min. bringe sig foran, men der gik mindre end 30 sek. før Hawks bragte balance i regnskabet på en frislagskombination. Fra venstre side slog Risager en hård flad bold mod mål, hvor Nanna stod klar til at styre den op i nettaget. Flot mål! Hawkspigerne forsvarede sig med næb og klør, men det kunne ikke forhindre AaB i at være foran 6-1 efter 1. periode. Hawks kom betydeligt bedre med i 2. periode, hvor der var flere omstillinger, der blev udnyttet på fornuftig vis. Det skulle dog blive skidt før det blev rigtig godt, og AaB startede perioden med 2 scoringer. I periodens 9 min. blev der scoret 3 mål på bare 25 sekunder – 2 til Hawks og 1 til AaB. Først var det Nanna, der kunne udnytte en retur foran mål efter en afslutning fra Katrine. Herefter lykkedes det AaB at score, inden Sarah kunne score sit første ligamål efter et rush ned ad venstre side. Herefter fulgte en målløs periode, hvor Hawks ellers havde ganske godt fat i spillet, og Brønden havde blandt andet en rigtig flot afslutning på overliggeren. I slutningen af perioden lykkedes det AaB at score 2 mål.
Med 9 mand på holdkortet begyndte kræfterne at slippe op for Hawks. Det var der dog ikke nogen der havde fortalt pigerne som arbejde ufortrødent på, og i perioder var rigtig godt med i kampen. Det blev til 5 mål imod, men et enkelt mål til Hawks blev det til, da Nanna afslutning ramte en spiller foran mål og kunne hoppe i mål bag keeperen. Inden kampens afslutning blev det til endnu en afslutning på målrammen for Hawks.
Tilbage står billedet af en flot indsats af de heroiske Hawks-spillere. Der blev arbejdet stenhårdt af alle mand, ligesom vores 2 keepere sprang fra den ene stolpe til den anden i arbejdet for at holde AaB-spillerne fra fadet. En kamp der giver gode forhåbninger frem mod næste kamp i Frederikshavn på søndag.

This entry was posted in Damer, Forside. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *