Store klø til pigerne i sæsonens første Ligakamp

Hjørings Hawks’s damehold deltager i år i ligaen sammen med Århus FK, AaB Floorball og de danske mestre fra Frederikshavn Blackhawks. Det er spillertruppen og trænerstaben bag holdet, der har taget dette valg med et ønske om at fortsætte den udvikling som holdet har gennemgået i de seneste 2-3 år. Alle i truppen ved at det kommer til at give nogen tæsk, men samtidig er det en mulighed for at udvikle sig imod de bedste modstandere, man kan forestille sig.
Den sværest mulige modstander skulle vi stå overfor i den første kamp, hvor Blackhawks ventede. Blackhawks kom med fuld fart fra start og bragte sig foran 3-0 i løbet af de første 6 minutter. Herefter fik Hawks pigerne sat prop i, og det næste mål kom efter 15 minutter, men denne gang var det Hawks, der bragte sig på tavlen. Becs passede frem til Nanna i midtzonen, hvorfra Nanna tog turen ned ad venstre side inden hun satte den ind bag keeperen. I de sidste 5 min. af perioden lykkedes det Frederikshavn at score yderligere 2 gange.
Det lykkedes Hawks at gøre 2. periode mere jævnbyrdig. Hawks fik mere tid på bolden og mere zonetid end i 1. periode. Det betyder dog ikke at der kunne lukkes ned for Blackhawks-offensiven, og med 4 scoringer i 2. periode var stillingen i sidste periodepause 1-9.
I 3. periode så vi forskellen på et hold i super form og et hold i knap så super form. Blackhawks-spillerne løb simpelthen fra Hawks spillerne. Frederikshavnernes småspil fik de trætte Hawks-spillere til at ligne roterende træningskegler. Det resulterede i hele 9 mål til Blackhawks i sidste periode.
Et resultat på 1-18 er nok lige i overkanten til hvad vi kan være tilfredse med.

Dette indlæg blev udgivet i Damer, Forside. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *