Stort nederlag til Hawks-pigerne efter godkendt præstation

Et efterår med lutter sejre har resulteret i at Hawks-pigerne har kvalificeret sig til mellem spillet, hvor vi skal møde ligaholdene fra Århus FK, AaB Floorball og Frederikshavn Blackhawks samt 1. divisionsvinderne fra Herning. De 4 bedst placerede fortsætter til slutspillet, hvor man skal op imod holdene fra Sjælland.
Inden lørdagens kamp mod Blackhawks var 3 kampe allerede afviklet. Første kamp i AaB endte med et hæderligt nederlag på 0-10. Herefter havde vi Herning på hjemmebane – holdet som vi kæmper om den slutspilsgivende 4. plads med. Desværre blev det til et ærgerligt nederlag på 2-6 efter vi var foran 2-1 efter de 2 første periode. En udekamp imod et fuldstændig forrygende Århus-hold resulterede i et 2-18 nederlag. Blackhawks havde inden dagens kamp 2 lige kampe mod Aab og Århus i bagagen. Det er blevet til både nederlag og sejr på 7-6 for frederikshavnerne, så vi vidste at der ventede en svær opgave.
Frederikshavnerne kom stormende ud og bragte sig foran allerede i første minut. Celina agerede stopklods i målet i flere omgange, og forsvaret fik stabiliseret sig, så der gik 10 minutter før Blackhawks igen kunne få nettet til at blafre. Herefter var det dog Hawks, der kunne slå til i en hurtig omstilling, hvor Louise kom igennem med målmanden og satte den sikkert. I de sidste 5 minutter røg koncentrationen hos Hawks-spillerne og det må man ikke gøre mod de dygtige Frederikshavnere. Det blev til yderligere 3 scoringer, så stillingen ved pausen var 1-5.
I 2. periode fik Celina en puster og Tunie kom ind og vogte målet. Desværre var Hawks-pigerne slet ikke klar fra start i 2. periode. Alle nærkampe blev tabt og der blev ikke kommunikeret. Blackhawks scorede 6 mål på de første 10 min. af perioden, hvor det eneste positive var et rigtig godt box play. Bagud 1-11 halvvejs i kampen – det kunne godt blive rigtig grimt! Men herfra fik Hawks-spillerne hevet sig op. Der kom mere ro på opspillet og der blev lavet nogen rigtig fine opbygninger, der resultere i både stolpeskud fra Simone og en god afslutning fra Risager, ligesom der var langt mere fysik i egen zone, hvor der blev clearet med appel. På en flot omstilling, hvor Sofia og Brønden tog nogen rigtig gode løb kunne Jernhesten fra Jerslev score et flot på en god lang pasning fra Josefine. Inden periodes udløb fik Frederikshavn scoret en enkelt gang, så vi kunne gå til pause bagud 2-12.
De gode takter fra sidste del af 2. periode fortsatte i 3. Her lykkedes det for Hawks at sætte yderligere 2 scoringer på tavlen. Først var det Nanna, der scorede, inden Louise scorede efter fornemt forarbejde fra Simone. Herfra fortsatte de gode takter, hvor det lykkedes os at holde på bolden offensiv zone i flere omgange, men det lykkedes os ikke at holde de dygtige frederikshavnere fra fadet, og de kunne slå de sidste søm i kisten til et slutresultat på 4-17.
Absolut godkendt præstation af Hawks-pigerne, der var oppe mod overmagten. Men udviklingen for pigerne er tydelig. 4 mål og langt mere power i den offensive del end vi har været vant til tidligere mod ligaholdene.
Næste kamp er lørdag d. 18. kl. 12.00 på hjemmebane mod Århus. Her skal pigerne have de hurtige sko på, for det er et virkelig stærkt hold. Vi håber på endnu en stærk Hawks-præstation!

Dette indlæg blev udgivet i Forside. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *