Sejr til Herre 1 over Flyers

2017 har været et rigtig ’lige ved og næsten’-år for Herre 1. 6-7, 3-5, 4-5, 7-8, 6-7, 5-7 har slutresultaterne været. Desværre ikke i Hawks-favør. Det har betydet at herrerne er gået ind til 2018 med et stort fedt 0 på pointkontoen!
Bøtten er dog vendt i 2018, hvor det først blev til en 5-4 sejr i Strandby. Denne blev fulgt op med en 7-3 sejr over Esbjerg. Kampen mod topholdet fra Odense resulterede i et smalt – og uheldigt – nederlag på 3-4.
Det var status inden lørdagens kamp, hvor Hawks så skulle tage imod Flyers. De få fremmødte tilskuere havde ikke nået at få varmet deres sæde op før Bregnhøj kunne bringe Hawks foran efter 17 tik på uret. Hawks sad på spillet i indledningen, men Flyers kunne bringe balance på tavlen med en hurtig omstilling. Hawks fortsatte dominansen og Svendsen kunne bringe Hawks foran igen efter et kvarter inden Nick var hurtigst på en retur fra Bregnhøj og kunne således bringe Hawks på 3-1. Desværre slog Flyers igen til på en omstilling inden periodens udløb og alt var åbent inden 2. periode.
Jeppe var fuldstændig klar til 2. periode. Han spurtede frem og tog en udvisning efter 8 sekunder. Heldigvis havde boksen fuldstændig styr på powerplay’et fra Flyers! Største chance faldt til Bregnhøj, der brændte sin breakaway. Senere lykkedes det dog Flyers at score på lidt af et kludemål. Heldigvis kunne Martin hurtigt bringe Hawks i front igen, da han stod på rette sted til at liste returen fra Kesse ind. Midt i perioden var det Hawks’s tur til at have powerplay. Bolden blev flyttet godt rundt og der blev skabt store chancer, men uden mål. I minutterne efter fortsatte dominansen fra Hawks, mens det var ren overlevelse for Flyers. Det blev dog ikke til flere scoringer i perioden.
I starten af 3. periode røg Bette O ud, da han lavede en decideret body slam på nr. 73 fra Flyers. O har – åbenbart – styrketrænet en del i vinterperioden, så han smækkede ham lige rundt. Meldingerne fra Flyers-lejren lyder på at de har fået rettet alle ribben ud på nr. 73. Boksen havde endnu engang styr på PP fra Flyers, og kort efter var det Flyers der tog en udvisning. O tog en grusom revanche og jorde det onde ved Flyers med et Powerplay-mål. Foran 5-3 og det var tydeligt at Hawks var ovenpå, og Flyers var løbet tør for kræfter. Kesse kunne gøre det til 6-3 inden M satte turboen på og tog turen hele vejen op af venstrekanten inden han skar ind foran keeperen og kunne ligge bolden ind bag keeperen med baghånden. Superflot mål af M… eller måske var det Jeppe…? Kampen blev sluttet af med at Leed fik en udvisning for at være træt, hvorefter Flyers fik pyntet på resultatet til 7-4.
Endnu en flot sejr til Hawks-herrerne, hvor flere kan fremhæves, men når Nick laver et mål og Leed laver 2 assists, så fortjener de en plads i solen. Sæsonens sidste kamp er på hjemmebane mod AaB.

Dette indlæg blev udgivet i Forside, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *