Pigerne spillede sig til storsejr over Strandby.

Pigerne spillede sig i weekenden til endnu en storsejr mod Strandby med et slutresultat på hele 13-1.
Pigerne gik målrettede til kamp, og det sås tydeligt allerede i de første skift i 1 periode.

Alle kæderne spillede sublimt, og der var mål fra alle kæder allerede i første periode. Kampens første mål var et selvmål på et hårdt skud fra Simone. Andet mål blev hamret ind af Ida, og slutteligt kunne Katrine bringe os foran med 3-0.
Med 3 minutter igen blev der givet 2 minutter til Hawks nr. 9, Simone, for slag over stav, og boksen måtte på banen. Boksen bestod igen i dag af; Brønden, Sofia, Risager og Rebecca, og pigerne gjorde det til UG. Der var ikke en kvalificeret afslutning fra Strandby pigerne, men derimod en masse kontraløb fra Hjørring. Flot arbejde.
I 2 periode tog det fart for Hjørring. Alle kæder kom endnu engang på måltavlen med mål fra Ditte, Louise, Nanna, Simone, Sarah og Anne-Sofie, og de kunne gå fra banen med 9-0 føring efter 2 periode.

Men det skulle vise sig, at Hjørring ikke var færdige endnu. Efter blot 3,5 minut kunne Simone bringe Hjørring foran til 10-0 med sit 2 mål i kampen med et flot håndledsskud i modsatte hjørne.

Med et frislag foran mål, lykkedes det Strandby at reducere med et skud, der uheldigvis gik igennem vores mur foran mål, og stilling blev nu 10-1.

Ikke lang tid efter kunne Katrine bringe Hjørring foran med endnu et mål, denne gang med et trækskud langt udefra. 2 minutter herefter kunne Simone for 3 gang bringe sig på måltavlen, en stenhård pasning fra Rebecca, men hun var ikke færdig endnu. Allerede 10 sekunder efter, formåede Simone at score endnu et mål med samme flotte opspil denne gang med pasning fra Louise.

Pigerne kunne gå af banen pavestolte med en 13-1 sejr i sæsonens anden sidste kamp.

This entry was posted in Damer, Forside, Hold, Kamp. Bookmark the permalink.

Skriv et svar