Sejr til pigerne i topkamp mod Flyers!


Efter at have været bagud 3 gange i løbet af kampen, kunne Hawks-pigerne trække sig sejrrigt ud af kampen efter 2 sene mål.
Det var på papiret 2 tophold, der mødtes tirsdag aften. 9 point for 3 kampe var status for begge hold inden aftenens kamp. Og det skulle blive en tæt og spændende topkamp! Flyers startede med et defensivt udgangspunkt, hvor man satsede på at udnytte hurtigheden i omstillinger. Efter et fint indledende pres fra Hawks var det netop i en omstilling at Flyers kunne slå til. Med en tværpasning kunne de score fra en spids vinkel. Hawks fik dog hurtigt bragt balance i regnskabet, da Brønden og Sarah fik erobret bolden højt på Flyers banehalvdel. Brønden fik afsluttet og Sarah var hurtig over returen. Det var i øvrigt Sarahs første sæsonmål, mens Brønden kunne bringe sig i front på topscorerlisten med en assist – stærkt af den lille bulldog fra Jerslev! Inden periodens udløb lykkedes det endnu engang for Flyers at bringe sig i front på en afslutning fra slottet.
I starten af 2. periode lykkedes det Anica at komme på tavlen i sin første kamp i sæsonen. Efter at have sendt Flyers-spilleren på en snurretur satte Anica bolden lavt i målet med et trækskud. Men Flyers var ikke færdige endnu og kunne bringe sig i front – igen – på en breakaway uden chance for Anna i Hawks-målet.
Inden 3. periode måtte vi se sandheden i øjnene: 3 gange var vi kommet bagud. For første gang i sæsonen mødte vi i den grad modgang. Så er det jo altid spændende at se hvordan et hold reagerer på det. I første omgang gik vi ned på 2 kæder. Og så måtte vi tage arbejdshandskerne på. Der blev presset på, men uden det ønskede resultat. Heller ikke i powerplay lykkedes det os at komme frem til den gyldne målchance, der kunne jævne kampen ud. 2 gange perfekt boxplay skulle vi også igennem inden forløsningen kom. Med lidt over 2 minutter tilbage viste Louise sig som den frelsende engel med et fantastisk flot solomål. Louise fik bolden fra Josefine i højre side, hvorfra hun skar ind i banen og satte bolden helt oppe i krydset uden chance for keeperen. Virkelig flot mål!
Alt var godt. Vi havde fået det mål vi havde jagtet hele kampen. Men Ditte har jagtet et mål hele sæsonen, og det kom såmænd med 1½ minut tilbage af kampen. Fra midten driblede hun sig fri af 2 spillere hvorefter hun satte afslutningen lavt i målet. Forløsningen var tydelig hos spillerne, ligesom der var stor forundring hos tilskuerne over den overraskende målscorer. På tilskuerpladserne gik snakken, og flere mente at det var Dittes første mål nogensinde. Nogle af de helt gamle i Hjørring Hawks mener at kunne huske at hun har scoret tidligere – engang.
1½ minut tilbage og vi stod med en føring for første gang i kampen. Flyers trak keeperen og spillede med 6 markspillere. Det nåede dog aldrig at blive rigtig farligt for et heroisk fightende Hawks-hold. 3 point der var hårdt tilkæmpede. Og selv om det kun er 3 point i regnskabet, så er det sejre som denne, der tæller for lidt mere end så mange andre. Næste kamp for pigerne er i Ålborg, hvor Flyers står klar til en rematch. En kamp, der kan afgøre meget i sæsonen.

This entry was posted in Damer, Forside, Ikke kategoriseret, Kamp. Bookmark the permalink.

Skriv et svar