Nederlag til Herre 1 i Odense

Efter en lang tur til Odense står Herre 1 stadig med 0 point efter et nederlag på 3-5 til Odense. Det var ellers Hawks, der kom først på måltavlen. Efter en åbning, hvor Odense var mest på bolden, var det Mathias O, der kunne sætte bolden højt i målet. Det lykkedes dog Odense at udligne midtvejs i perioden. Herefter fik vi 5 min. Powerplay, men var ineffektive.
I 2. Periode var Odense mest klar. Hawks-spillerne var passive og var heldige med at kunne gå til periodepause bagud 1-2. Dog var de sidste 5 minutter af perioden godkendt. Her fik vi flyttet spillet frem i Odenses zone og det blev til afslutninger på stolpe og overlægger fra Jeppe og Svendsen.
I 3. Periode scorede Odense efter allerede efter 1. Minut. Derefter blev der satset frem i banen og det gav chancer til begge mandskaber. Det var dog Odense, der kunne sætte yderligere mål på kontoen, da 2 omstillinger gav yderligere 2 scoringer. Med 6 min. tilbage af 3.periode kunne Svendsen score kort efter face-off. Junior bragte herefter spænding tilbage i opgøret med et trækskud. 3-5 med 4 minutter tilbage. En slutspurt, hvor Overgård blev trukket til fordel for en ekstra markspiller gav desværre ikke yderligere mål.
Det er svært at fremhæve nogen efter kampen, men Overgård stod godkendt. I øvrigt skal det bemærkes at Jeppe ikke scorede.
0 point efter 2 kampe. Næste mulighed for at spille sig til point er d. 5. November mod AaB.

This entry was posted in Forside, Herre 1, Kamp. Bookmark the permalink.

Skriv et svar