Sejr i sæsonens første store styrkeprøve.

Det blev til en flot sejr på 8-2 over Frederikshavn Blackhawks 2 efter en kamp, hvor både Anne-Sofie, Nanna og Sofia blev dobbelte målscorere.
Efter sejre i de første kampe mod Blackhawks 3 og Strandby ventede den første store prøve imod det unge Blackhawks-hold. Et teknisk stærkt hold, der udvikler sig kamp for kamp, ventede. Alle vidste at det var en af de kampe, hvor vi skulle være klar fra start. Og det var vi!
Fra start af styrede vi kampen i alle 3 kæder, imens Blackhawks havde små stik mod Anna i Hawks-målet. Efter et længerevarende pres kunne Anne-Sofie efter 14 min. score kampens første mål med baghånden. Kort efter var Sofia klar til at slå Brøndens pasning i mål til 2-0, hvilket også var stillingen ved første pause.
I 2. Periode lagde Blackhawks et højere pres og kom frem til mere spil i vores forsvarszone. Men både keeper og backs var kølige. Ligeså var vores forwards, der formåede at score 6 mål på 12 min. i 2. Periode. Først var det Anne P og Brønden der slog til inden Nanna brillerede med et solomål. Derefter var det Laura A., der kunne score sit første sæsonmål på flot forarbejde af Simone. Nanna scorede igen et flot mål, da hun modtog en pasning fra Katrine og satte den højt i målet. Sofia sluttede festen af i 2. Periode, så vi kunne gå til pause med 8-0 på måltavlen.
Blackhawks brugte pausen på at lave et par afgørende justeringer. Dels lagde de et endnu højere pres, samtidig med at de lavede banen lang i deres opspil. Det gav pote allerede efter et minut, da de scorede på flot og kraftfuldt trækskud uden chance for Celina i målet. Blackhawks fortsatte med at stresse, hvilket gav dem flere chancer. Vi fortsatte dog også med at lave chancer, men vi havde ikke samme held, som i 2. Periode. Blackhawks satte yderligere en reducering på tavlen til slutresultatet 8-2.
Endnu engang kom alle 3 kæder på scoringstavlen. Alle kæder og keepere leverede en stærk indsats og det er tydeligt at den indbyrdes forståelse i kæderne er ved at indfinde sig. Det lover godt for den næste måneds tid, hvor vi har interessante opgør mod Flyers og Blackhawks 2.

Næste kamp er på hjemmebane mod Flyers tirsdag d. 24. oktober. Flyers er, ligesom os, ubesejrede.

This entry was posted in Damer, Forside, Kamp. Bookmark the permalink.

Skriv et svar