Endnu en sejr til pigerne i Strandby!

Den flotte sejr i sæsonåbningen mod Blackhawks 3 blev fulgt op af endnu en sejr mod Strandby. Måltavlen viste 4-0 efter 60 min.
Kæden med Ida, Sofia, Brønden og Sarah fortsatte de fine takter fra sidste kamp og allerede efter 5 minutter kunne Ida bringe os foran med et lavt skud. Alle 3 kæder lagde et fint pres i første periode, men det blev ikke til yderligere scoringer.
De kom dog i anden periode, hvor Anne P kunne bringe os i front efter blot 11 sekunder. Risager fulgte op med et mål mellem keeperens ben inden Nanna bragte os foran 4-0. Strandby fik chancen for at bringe sig tilbage i kampen med et overtal, men Ida, Sofia, Risager og Brønden stod stærkt i box play og det var faktisk tættere på en udbygning af føringen end en reducering.
I 3. periode blev vi ved med at lave chancer, men uden yderligere scoringer til følge. Til gengæld holdt vi rent mål ved Celina og debuterende Laura. 6 point efter 2 kampe kan der ikke siges noget til. Men vi har heldigvis stadig en del der kan og skal forbedres.
På lørdag kl. 10.00 venter sæsonens første rigtig store test mod de unge, dygtige Blackhawks 2-piger. Samtidig er det årets første hjemmekamp, så vi håber på stor opbakning!

This entry was posted in Damer, Forside, Kamp. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *