U13 vs. Blackhawks

Lørdagens møde mod Blackhawks skulle vise sig at blive et godt forsøg på revanche fra U13 stævnet tidligere på sæsonen. Drengene vidste godt at dagens modstandere ville blive en udfordring men gik særdeles veloplagt til opgaven.
Med en godt stående Nicklas på mål og disciplineret opstilling i forsvaret blev Blackhawks holdt på 3 scoringer i 1 periode. Vi formåede at få en stor del af spillet op på deres banehalvdel med et solidt pres fra vores hurtige wings og center.
2. periode så ligeså flot ud på banen og det skulle også resultere i en scoring. Malthe får erobret en bold på midten og sender et tørt skud afsted som får nettet til at blafre. 1-3.
Trods godt spil får Blackhawks desværre sat 2 scoringer på tavlen i 2. periode.
I 3. periode gik pusten lidt af drengene som ellers havde kæmpet så flot. Men gejsten kom igen efter en karakteristisk Lytzen scoring med en tur op igennem midten af banen, forbi deres backs og ind bag keeperen.
Efter slutfløjtet stod der 2-10 på tavlen, men suverænt spillet i specielt 1 og 2. periode af drengene. Tak til de fremmødte tilskuere for god opbakning og humør.
Næste kamp er mod Esbjerg på udebane.

This entry was posted in Forside, Kamp, U13, Ungdom. Bookmark the permalink.

Skriv et svar