Herre 1

Klubbens Herre 1 hold spiller i 2. division Vest/Nord.
Holdet træner torsdag kl. 19:00-20:30.

Holdet kommer til at spille de fleste kampe nord for fjorden og skal et enkelt visit over fjorden til Aalborg. Vi består hovedsagelig af spillere med mange år i Hjørring Hawks, men er altid klar til at byde nye velkommen. Kontakt gerne Nikolaj hvis det kunne have interesse.

Holdleder: Nikolaj Mortensen, tlf: 30 28 03 82

 • Nederlag til Herre 1 i Odense

  Efter en lang tur til Odense står Herre 1 stadig med 0 point efter et nederlag på 3-5 til Odense. Det var ellers Hawks, der kom først på måltavlen. Efter en åbning, hvor Odense var mest på bolden, var det Mathias O, der kunne sætte bolden højt i målet. Det lykkedes dog Odense at udligne midtvejs i perioden. Herefter fik vi 5 min. Powerplay, men var ineffektive.
  I 2. Periode var Odense mest klar. Hawks-spillerne var passive og var heldige med at kunne gå til periodepause bagud 1-2. Dog var de sidste 5 minutter af perioden godkendt. Her fik vi flyttet spillet frem i Odenses zone og det blev til afslutninger på stolpe og overlægger fra Jeppe og Svendsen.
  I 3. Periode scorede Odense efter allerede efter 1. Minut. Derefter blev der satset frem i banen og det gav chancer til begge mandskaber. Det var dog Odense, der kunne sætte yderligere mål på kontoen, da 2 omstillinger gav yderligere 2 scoringer. Med 6 min. tilbage af 3.periode kunne Svendsen score kort efter face-off. Junior bragte herefter spænding tilbage i opgøret med et trækskud. 3-5 med 4 minutter tilbage. En slutspurt, hvor Overgård blev trukket til fordel for en ekstra markspiller gav desværre ikke yderligere mål.
  Det er svært at fremhæve nogen efter kampen, men Overgård stod godkendt. I øvrigt skal det bemærkes at Jeppe ikke scorede.
  0 point efter 2 kampe. Næste mulighed for at spille sig til point er d. 5. November mod AaB.

 • Sommertræning

  Sommertræning overstået for denne gang. En hård omgang men en rigtig god start på sæsonen. Tak til de deltagende for godt engagement og højt humør. Vi ses d. 22. august til opstart i hal!

 • Sæsonstart

  Så er det tid til at skyde floorballsæson 17/18 i gang.. Vi starter op d.22/8 med dametræning 18:00-19:30, hvorefter der vil være fællestræning for både damer og herrer 19:30-21:30.

  Ungdom starter op torsdag d. 24/8.